Het team van
MeyerBergman Erfgoed Ontwikkeling

Passie voor herontwikkeling

Maak kennis met ons team van ontwikkelaars: betrokken, gedreven en met een gedegen kennis van de vastgoed- en erfgoedpraktijk.

Peter Mulder

Directeur MeyerBergman Erfgoed Groep

Peter Mulder is sinds 2018 directeur van MeyerBergman Erfgoed Ontwikkeling. In deze rol geeft hij leiding aan alle ontwikkelingen binnen de organisatie, waaronder Paleis Soestdijk in Baarn, Landgoed Voorlei in Leidschendam en Buitenplaats Doornburgh in Maarssen. Zijn brede ervaring met de (her)ontwikkeling van complexe, binnenstedelijke gebieden, waar commercie en maatschappelijke relevantie en publiek en privaat samenkomen is hierbij van grote waarde.

Hans Broekman

Adjunct-Directeur Ontwikkeling

Hans Broekman is sinds 2019 Adjunct-Directeur van MeyerBergman Erfgoed Ontwikkeling. Vanuit zijn passie voor de stad heeft Hans de afgelopen 25 jaar vanuit zowel private - als publiekzijde sturing gegeven aan toonaangevende, stedelijke projecten. In zijn huidige functie stuurt Hans het team aan en draagt hij zorg voor de ontwikkel- en acquistitietrajecten.

Bart van den Berg

Ontwikkelingsmanager

Bart van den Berg is sinds 2015 werkzaam bij MeyerBergman Erfgoed Ontwikkeling. Als ervaren manager van complexe bouwprojecten is hij onder meer verantwoordelijk voor de grootschalige herontwikkeling van Paleis Soestdijk in Baarn. Bart draagt zorg voor het projectteam en leidt het proces in goede banen. Eerder was hij werkzaam als ontwerper voor diverse architectenbureaus en particuliere opdrachtgevers en was hij ontwikkelmanager in de zorgsector.

Arjen Mulder

Ontwikkelingsmanager

Arjen Mulder is een ervaren ontwikkelingsmanager met meer dan 20 jaar ervaring in vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Arjen heeft gewerkt voor aannemer, ontwikkelaar, adviseur, gemeente, corporatie en belegger, waardoor alle posities aan tafel voor hem bekend terrein zijn. Arjen is sterk in strategisch en financieel advies en in de planvormingsstadia van projecten.

Ruben Dral

Ontwikkelaar

Ruben Dral is sinds 2015 werkzaam bij MeyerBergman Erfgoed Ontwikkeling. Als planontwikkelaar heeft hij onder meer de transformatie van Buitenplaats Doornburgh in Maarssen onder zijn hoede. Dankzij zijn ervaring bij zowel commerciële organisaties als de overheid weet hij de diverse belangen van publieke en private partijen met elkaar in balans te brengen.

Rosan Pallada

Ontwikkelaar

Sinds 2017 werkt Rosan Pallada bij MeyerBergman Erfgoed Ontwikkeling. Rosan is een breed georiënteerde en maatschappelijk betrokken ontwikkelaar. Ze werkt onder meer aan de herontwikkeling van Landgoed Voorlei in Leidschendam. Rosan is opgeleid als vastgoedmanager, waarbij ze zich specialiseerde in renovatie en herbestemming. Ze begrijpt daardoor als geen ander de kansen en uitdagingen van de omgang met monumentaal erfgoed.

Charlotte Uiterwaal

Junior Ontwikkelaar

Sinds 2019 is Charlotte Uiterwaal werkzaam als Junior Ontwikkelaar bij MeyerBergman Erfgoed Ontwikkeling. Ze houdt zich in deze functie onder meer bezig met Landgoed Voorlei in Leidschendam en verschillende acquisitietrajecten.
Charlotte heeft een bijzondere aandacht voor duurzaamheid. Zo ontwikkelde ze een model dat sociale, ecologische en economische duurzaamheid samenbrengt en doceert ze op dit gebied als docent aan de TU Delft. Ook werkte tijdens haar studie aan enkele duurzame projecten in Zuid-Amerika en Azië.

José Phillips

Controller

José Philips werkt sinds 2016 als financieel controller bij MeyerBergman Erfgoed Ontwikkeling. In deze rol houdt ze toezicht op de financiële administratie, houdt ze de planning in de gaten en beheert ze de informatiestromen. José is meer dan achttien jaar werkzaam in de vastgoedsector en is dankzij ervaring en opleiding gegroeid van administrateur naar controller.

Lesley van Montfoort

Office Manager

Lesley van Montfoort is sinds 2018 werkzaam bij MeyerBergman Erfgoed Groep als office manager. Lesley heeft vijftien jaar ervaring in verschillende ondersteunende functies in de vastgoed- en ontwikkelingssector en draagt nu zorg voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor.

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures.